Dom na putu duše, Program u Zagrebu

Zagreb

Dom na putu duše, Program u Zagrebu

‘Dom na putu duše’ je Program s Devi Mohan u Zagrebu, 11.11.2023. od 11h do 15h, Yoga studio Padma, Kajzerica, III. Južna obala 11.

Uz vježbe tradicionalne joge i duboko transformirajućeg procesa Joga Nidre Buđenja (više info na https://mohanji.org/hr/awakening-yoga-nidra-meditation/), Devi će predstaviti svoju novu autobiografsku knjigu ‘Dom na putu duše jedne izbjeglice’.

Knjiga govori o slavljenju života, pronalaženju radosti u najmračnijim trenucima i hrabrom izlasku iz sjene žrtve kako bi služila kao svjetionik Božanske svjetlosti. Pratite Devi kroz brojna mistična i čudesna iskustva (uključujući tamnu noć duše, bliski susret sa smrću, astralno putovanje i stanja samadija) te sudjelujte u blagoslovima na njezinom putu prema Jednom.

Svi sudionici programa ostvarit će poseban popust od 10% na cijenu knjige i dobiti Devin potpis s posvetom.

Ovaj datum, 11.11., je jedan od energetski najsnažnijih dana u godini. Kako bi najbolje iskoristili ovaj dan za svoj duhovni put trebamo biti usklađeni s ljubavlju i otvoreni za poruke svog unutarnjeg vodstva. Pridružite nam se!

*Kotizacija za program je 60 eura. Broj mjesta je ograničen.* Prijave za sudjelovanje primamo putem ovog formulara https://forms.gle/FnoopUKPK4xHUU7h6.

Za više informacije možete nam se obratiti putem maila na croatia@mohanji.org

 

Devi Mohan

“Velika mi je radost što će prva promocija moje autobiografije “Dom na putu duše jedne izbeglice” nakon 4. Novembra u Srbiji biti upravo na ovom događaju u Hrvatskoj. To su ti moćni sinhroniciteti…
Kao i uvek, daću sve od sebe da od srca prenesem sve ono što mi je dato, svu milost, radost, ranjivost i spoznaje”, najavila je Devi.Devi Mohan

 

Date

Nov 11 2023

Time

11:00 am - 3:00 pm

Comments are closed.