Grupni Mai-Tri tretman (uživo u Novom Sadu i putem Zoom-a)

Mai-Tri

Grupni Mai-Tri tretman (uživo u Novom Sadu i putem Zoom-a)

 

Ovog oktobra imamo priliku da  u okviru grupne energije iskusimo pun intenzitet blagoslova koji nam Mohanđi preko samog Mai-Tri Metoda daje i to na našem jeziku!

Devi Mohan

GRUPNI MAI-TRI sa Devi Mohan
Petak, 13.10. u 18h
UŽIVO u Novom Sadu (Mohanđi centar)
ili, uživo putem ZOOM-a
Devi Mohan
Za one koji nam se pridružujete prvi put, Mai-Tri Metod je duboka metoda čišćenja i harmonizacije u kojoj se bolne impresije i blokade duboko utisnute u podsvesni um čiste, sve do našeg najsuptilnijeg kauzalnog tela. Upravo u tom, najtananijem sloju naše aure pohranjena su sama semena bolnih impresija i blokada, kako sadašnjih tako i budućih
.
Ovaj proces ćese  istovremeno raditi i uživo u Novom Sadu i preko Zoom-a, tako da ste dobrodošli u obe varijante. Za proces uživo, broj mesta je ograničen.
Devi Mohan
Devi je najavila događaj na sledeći način: “Dragi prijatelji, nakon male pauze, osetila sam da je pravo vreme za jedno moćno unutrašnje čišćenje. Na to su me podstakli i neki sinhroniciteti u mom životu tokom poslednjih nekoliko dana, kao i činjenica da je trenutno u toku Pitru Pakša, moćan period u godini kada je, prema drevnim vedskim učenjima, veo između naše fizičke realnosti i astrala (gde borave duše predaka), najtanji. 

.

Povrh svega toga, imamo i solarnu eklipsu 14. Oktobra, čiji efekat produbljuje sve procese rada na sebi i oseća se i dan pre i dan posle.

.

Zato je petak 13-ti naš dan za zaron u predačko nasleđe, tamu potisnutih emocija, kako individualnih tako i kolektivnih, i povezivanje sa svetlošću svesti i božanske milosti, čije prisustvo automatski rastače svaku tamu.

.

Pozivam vas da mi se pridružite u Mohanđi Centru na Adicama u Novom Sadu 13. Oktobra u 18h, da u prelepoj grupnoj energiji centra zajedno odradimo jedno veliko čišćenje za nas i naše drage pretke.”
.

❊  Ovde možete pročitati više o samoj  Mai-Tri metodi

Devi Mohan

RASPORED PROGRAMA (CET):

 

18 – 18.15 : Uvodno objašnjenje i priprema

18.15 – 19.30 : Grupni Mai-Tri tretman

19.30 – 20h : Razmena  iskustva, pitanja i odgovori

 

 

ENERGETSKA RAZMENA:

 

  •  Cena Grupnog Mai-Tri tretmana je 30 eura.

.

 

PROCES PRIJAVE (prisustvovanje u Novom Sadu):

 

Ako želite da lično prisustvujete Grupnom Mai-Tri tretmanu koji će Devi Mohan voditi u Mohanđi centru u Novom Sadu, potrebno je da dođete 20ak minuta ranije.

Za sve dodatne informacije o dešavanju u Novom Sadu pišite na devi@mohanji.org

.

 

PROCES PRIJAVE (ONLINE):

.

Da biste se pridružili programu PUTEM ZOOM-a, potrebno je:

 

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite sredstva na PayPal i više vam odgovara uplata na račun u Srbiji, uputstva za uplatu na dinarski račun možete dobiti na  devi@mohanji.org

 

 

NAPOMENE:

 

  • → Prijave se zatvaraju 13.10. u 13h (petak).
  • → Molimo vas da nam pošaljite email kojim POTVRĐUJETE vašu uplatu kako biste i zvanično bili registrovani.
  • → Obavezno proverite vaš Spam/Junk folder kako biste bili sigurni da niste propustili važan email.

Devi Mohan

Svi su dobrodošli!

Date

Oct 13 2023

Time

CET
6:00 pm - 8:00 pm

Comments are closed.