Grupni Mai-Tri tretman (putem Zoom-a)

Devi Mohan

Grupni Mai-Tri tretman (putem Zoom-a)

.
Po prvi put nakon višemesečne letnje pauze, Devi Mohan će održati Grupni Mai-Tri tretman na srpskom jeziku – za sve naše ljude iz regiona i dijaspore.

.

Ovaj Grupni Mai-Tri tretman će po još nečemu biti poseban – akcenat će biti na čišćenju karme predaka pošto se astrološki nalazimo u moćnom periodu koga u Indiji nazivaju Pitru Pakša. To je vreme kada je veo izmedju astralnog sveta i fizičke realnosti mnogo tanji i kada se u Indiji odaje počast i iskazuje zahvalnost precima bez kojih ni nas ne bi bilo na ovoj razini postojanja.

.

Tokom tretmana se puno radi na energetskom pročišćenju, a lakoća i ljubav koja se po završetku tretmana oseti je nemerljiva.

Devi Mohan

GRUPNI MAI-TRI sa Devi Mohan

Subota, 24.09.2022.

18.30h

UŽIVO putem ZOOM-a

Devi Mohan
Za one koji nam se pridružujete prvi put, Mai-Tri Metod je duboka metoda čišćenja i harmonizacije u kojoj se bolne impresije i blokade duboko utisnute u podsvesni um čiste, sve do našeg najsuptilnijeg kauzalnog tela. Upravo u tom, najtananijem sloju naše aure pohranjena su sama semena bolnih impresija i blokada, kako sadašnjih tako i budućih.
Devi Mohan

Mai-Tri tretman je dubok i intenzivan ali i bezbedan, jer se izvodi tako što se praktičari povezuju sa svešću Mohanđija i stoga su samo instrumenti jedne uzvišene, čiste energije.

.

Mai-Tri tretman može biti:

  • ● Individualan (uživo ili na daljinu)
  • ● Grupni (uživo ili preko interneta),
  • ● A postoji i kraća verzija Onlajn Mai-Tri tretmana koju izvode svi Mai-Tri praktičari.

 

Pored Devi, svega nekoliko iskusnijih praktičara izvodi  Grupni Mai-Tri treman jer se radi o izrazito dubokom i snažnom grupnom procesu koji ima drugačiju dinamiku nego individualni tretmani.

 

BENEFITI:

 

❊  Ne radi se o prenosu energije od dlanova praktičara do čakri klijenta, već o intenzivnom čišćenju i uzdizanju u vibraciju zahvalnosti, sve uz konstantno suptilno prisustvo Mohanđija zarad efektivnosti i zaštite. 

❊  Važno je istaći da se Mai-Tri tretmanom ne zadire u sudbinski aspekat karme, tj. da Mai-Tri praktičari u ovom procesu ne krše suptilne zakone karme. Oni deluju sa namerom da uklone blokade, stvarajući uslove za isceljenje na mentalnom, emotivnom, fizičkom i duhovnom nivou, ali  samo onoliko koliko je to karmički dozvoljeno.

❊  Uspešnost tretmana energetskog čišćenja zavisi od prijemčivosti primaoca, kao i od njegove karmičke prošlosti, no efekti se osećaju odmah, kao i u periodu od 2-3 dana nakon tretmana. Često dolazi do potrebe za plakanjem i poželjno je ne potiskivati suze. Ovo se događa kada se određene bolne impresije iz prošlosti oslobađaju iz podsvesti i pri tom procesu isplivaju na površinu svesnog uma, ili kao izraz duboke zahvalnosti i ganuća. Odmah nakon tretmana osoba se oseća duboko opušteno i blaženo opijeno od tople energije prepune ljubavi.

 

 

RASPORED PROGRAMA (CET):

 

18.30 – 18.45 : uvodno objašnjenje i priprema

18.45 – 20.00 : Grupni Mai-Tri Metod

20.00 – 20.30h : iskustva, pitanja i odgovori

 

 

ENERGETSKA RAZMENA:

 

  • → Cena Grupnog Mai-Tri tretmana je 35 eura.
  • → Za sve one koji su trenutno u izazovnoj finansijskoj situaciji (nezaposleni, studenti, penzioneri, itd.) postoji opcija plaćanja duplo manjeg iznosa od  17 eura.
  • .
  • U skladu sa svojom savešću, poštujući zakone energetske razmene, na vama je da izaberete jedan od ova dva iznosa.
Devi MohanStandardno pravilo Mai-Tri Metoda je da se
50% od prihoda odvaja u dobrotvorne svrhe
(konkretno, za donaciju hrane gladnima) i
to je pravilo koje svi Mai-Tri praktičari poštuju. 

Devi Mohan.

PROCES PRIJAVE :

.

Da biste se pridružili programu PUTEM ZOOM-a, potrebno je:

 

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite sredstva na PayPal i više vam odgovara uplata na račun u Srbiji, uputstva za uplatu na dinarski račun možete dobiti na  devi@mohanji.org

 

 

NAPOMENE:

 

  • → Prijave se zatvaraju 24.09. u 16h (subota)
  • → Molimo vas da nam pošaljite email kojim POTVRĐUJETE vašu uplatu kako biste i zvanično bili registrovani i NA VREME DOBILI  vaš Zoom link.
  • → Obavezno proverite vaš Spam/Junk folder kako biste bili sigurni da niste propustili važan email

Devi Mohan

Svi su dobrodošli!

Date

Sep 24 2022

Time

CET
6:30 pm - 8:30 pm

Comments are closed.