Grupni Mai-Tri tretman (putem Zoom-a)

Mai-Tri

Grupni Mai-Tri tretman (putem Zoom-a)

.
Po prvi put nakon višemesečne pauze, Devi Mohan će održati Grupni Mai-Tri tretman na srpskom jeziku – za sve naše ljude iz regiona i dijaspore.

.

 Grupni Mai-Tri tretman je mesto gde se  svi  zajedno udružujemo u grupnoj energiji – to je jedna posebna energija, jedan poseban doživljaj dubokog čišćenja i nas i naših predaka, naših vezanosti, naših blokada i svega ostalog što treba otpustiti.

.

Tokom tretmana se puno radi na energetskom pročišćenju, a lakoća i ljubav koja se po završetku tretmana oseti je nemerljiva.

Devi Mohan

GRUPNI MAI-TRI sa Devi Mohan

NEDELJA, 14.05.2023.

18h

UŽIVO putem ZOOM-a

Devi Mohan
Za one koji nam se pridružujete prvi put, Mai-Tri Metod je duboka metoda čišćenja i harmonizacije u kojoj se bolne impresije i blokade duboko utisnute u podsvesni um čiste, sve do našeg najsuptilnijeg kauzalnog tela. Upravo u tom, najtananijem sloju naše aure pohranjena su sama semena bolnih impresija i blokada, kako sadašnjih tako i budućih.
Devi Mohan

Mai-Tri tretman je dubok i intenzivan ali i bezbedan, jer se izvodi tako što se praktičari povezuju sa svešću Mohanđija i stoga su samo instrumenti jedne uzvišene, čiste energije.

.

Mai-Tri tretman može biti:

  • ● Individualan (uživo ili na daljinu)
  • ● Grupni (uživo ili preko interneta),
  • ● A postoji i kraća verzija Onlajn Mai-Tri tretmana koju izvode svi Mai-Tri praktičari.

 

Pored Devi, svega nekoliko iskusnijih praktičara izvodi  Grupni Mai-Tri tretman jer se radi o izrazito dubokom i snažnom grupnom procesu koji ima drugačiju dinamiku nego individualni tretmani.

 

BENEFITI:

 

❊  Ne radi se o prenosu energije od dlanova praktičara do čakri klijenta, već o intenzivnom čišćenju i uzdizanju u vibraciju zahvalnosti, sve uz konstantno suptilno prisustvo Mohanđija zarad efektivnosti i zaštite. 

❊  Važno je istaći da se Mai-Tri tretmanom ne zadire u sudbinski aspekat karme, tj. da Mai-Tri praktičari u ovom procesu ne krše suptilne zakone karme. Oni deluju sa namerom da uklone blokade, stvarajući uslove za isceljenje na mentalnom, emotivnom, fizičkom i duhovnom nivou, ali  samo onoliko koliko je to karmički dozvoljeno.

❊  Uspešnost tretmana energetskog čišćenja zavisi od prijemčivosti primaoca, kao i od njegove karmičke prošlosti, no efekti se osećaju odmah, kao i u periodu od 2-3 dana nakon tretmana. Često dolazi do potrebe za plakanjem i poželjno je ne potiskivati suze. Ovo se događa kada se određene bolne impresije iz prošlosti oslobađaju iz podsvesti i pri tom procesu isplivaju na površinu svesnog uma, ili kao izraz duboke zahvalnosti i ganuća. Odmah nakon tretmana osoba se oseća duboko opušteno i blaženo opijeno od tople energije prepune ljubavi.

 

 

RASPORED PROGRAMA (CET):

 

18.00 – 18.15 : uvodno objašnjenje i priprema

18.15 – 19.30 : Grupni Mai-Tri Metod

19.30 – 20.00h : iskustva, pitanja i odgovori

 

 

ENERGETSKA RAZMENA:

 

  • → Cena Grupnog Mai-Tri tretmana je 35 eura.
  • → Za sve one koji su trenutno u izazovnoj finansijskoj situaciji (nezaposleni, studenti, penzioneri, itd.) postoji opcija plaćanja iznosa od  20 eura.
  • .
  • U skladu sa svojom savešću, poštujući zakone energetske razmene, na vama je da izaberete jedan od ova dva iznosa.
Devi MohanStandardno pravilo Mai-Tri Metoda je da se
50% od prihoda odvaja u dobrotvorne svrhe
(konkretno, za donaciju hrane gladnima) i
to je pravilo koje svi Mai-Tri praktičari poštuju. 

Devi Mohan.

PROCES PRIJAVE :

.

Da biste se pridružili programu putem ZOOM-a, potrebno je:

 

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite sredstva na PayPal i više vam odgovara uplata na račun u Srbiji ili Sloveniji, uputstva za uplatu na  račun možete dobiti na  devi@mohanji.org

 

 

NAPOMENE:

 

  • → Prijave se zatvaraju 14.05. u 14h (nedelja).
  • → Molimo vas da nam pošaljite email kojim POTVRĐUJETE vašu uplatu kako biste i zvanično bili registrovani i NA VREME DOBILI  vaš Zoom link.
  •  → Obavezno proverite vaš Spam/Junk folder kako biste bili sigurni da niste propustili važan email.

Devi Mohan

Takodje, obzirom na trenutna dešavanja u Srbiji, kao majka i žena, Devi želim dati svoj doprinos u kolektivnoj energiji, doprinos u osnaženju bazičnog postulata “biti dobar čovek” i šta to u datim okolnostima znači – ne biti samo posmatrač koji živi u iluziji “mene se ovo ne tiče”. Svi smo itekako duboko povezani, a istinski rad na sebi i negivanje saosećanja i dostupnosti drugima kojima je pomoć bilo koje prirode potrebna je glavni način pomaganja, kao jedni drugima, tako i našoj deci – jer ih prvenstveno učimo sopstvenim primerom.
.
Na nivou Balkana pokrenut je projekat United We Stand For Peace – jer je za mir u našem kolektivu zaista neophodno da ujedinimo snage. Korov raste sam od sebe i negativnost se lako širi. Hajdemo da učinimo nešto po pitanju korova nasilja – a upravo Grupni Mai-Tri tretman radi na izrazito dubokom nivou, individualnom, kolektivnom, kako nas, tako i naših predaka.Devi Mohan

Svi ste dobrodošli!

Date

May 14 2023

Time

CET
6:00 pm - 8:00 pm

Comments are closed.