Svesno Plesanje u Ljubljani

Devi

Svesno Plesanje u Ljubljani

Devi Mohan
Draga dame, pred vama je JEDINSTVENA PRILIKA za nezaboravno iskustvo u intimi i dubini ženskog kruga. 

.

Devi Mohan je inspirativna žena izuzetnih životnih iskustava i uvida. Međunarodna predavačica, učiteljica joge, senzualnog i meditativnog Svesnog plesa, kao i energetska terapeutkinja i humanistkinja.

.

Devi inspiriše svojom širinom i energijom. U subotu 27. Januara, po drugi put u prelepom prostoru joga studija Višja Vibracija u Ljubljani, imaćete priliku da iskusite ovu posebnu energiju i doživite moć praiskonske ženstvenosti.

.

Svesno Plesanje je izuzetno efikasna meditacija kroz slobodan, nestrukturiran ples. Kao moćna tehnika balansiranja čakri, Svesno  Plesanj  budi vertikalnu dimenziju bića dok osoba pleše u potpunosti fokusirana unutar sebe.

.

Rezultat je čista blaženost i lakoća koja traje satima nakon samog plesa. Tokom ovog predivnog procesa, događa se duboko unutrašnje usklađivanje dok jačamo i balansiramo svaku čakru, jednu po jednu, vertikalno se povezujući sa višom svešću.
Meditacija sa energetskim transferom, kojim je Devi osnažio njen suprug i duhovni majstor Mohanji, vodi u još veće dubine svesti. 
Vidimo se 27. Januara  od 15 h do 18h u Ljubljani, u magičnoj Višoj vibraciji.
Devi Mohan
27. Oktobar  od 15 h do 18h u Ljubljani (prelepi prostor u Višoj vibraciji).

.

Prijave su već otvorene na e-adresi:
kompas.usoda@gmail.com

.

Cena ulaznice je simboličnih 25 evra.
Devi Mohan

 

Date

Jan 27 2024

Time

3:00 pm - 6:00 pm

Comments are closed.