Putem svetlosti (online prodavnica)

Dobrodošli ste u dubok, transformativni proces ‘Putem svetlosti’ tokom kojeg ćete biti vođeni u prelepu aktivaciju srca.

Takva aktivacija podstiče svesno biranje jedne uzvišene odgovornosti prema sebi, ljudima koji nas okružuju, kao i prema Majci Zemlji.

 

Živimo u vreme u kome je najveći izazov upravo u tome kako prevazići strah, nesigurnost i svakodnevne uplive negativnosti svih vrsta, podići svoju vibraciju i istinski živeti bezuslovnu ljubav kao svoju višu svrhu. Velika je odgovornost biti svestan. Retko ko može isplivati iz močvare kolektivne negativnosti, naročito kada zavlada strah. Zato je proces Putem svetlosti od ključne važnosti upravo u vreme u kome živimo.

Aktivacija moći ljubavi u srcu, protočnost energije kroz centralnu osu i aktivacija pinealne žlezde, naše antene u višu svest, su ključni elementi ovog procesa. Povezivanje sa vibracijom Velikog centralnog sunca i sprovodjenje te uzvišene energije kroz svoju centralnu osu sve do srca Majke Zemlje je prelepo iskustvo osnaživanja našeg svesnog izbora ljubavi nad strahom i pohlepom.

Postanimo instrument duhovnog buđenja na planeti Zemlji, umesto da bespomoćno reagujemo na životne događaje, preplavljeni informacijama koje podstiču strah.

Otkrijte u sebi urođenu sposobnost da transformišete svoju fizičku realnost kroz ljubav. Pozivajući se na sopstvena iskustva takve aktivacije srca u kritičnim životnim situacijama, Devi će vas voditi kroz ovaj proces na svoj autentičan nacin.

 

Kruna ovog procesa je himna Svetske alijanse svesti, pesma Reimagine. Nakon otvaranja srca tokom ovog procesa, pesma Reimagine istinski oživljava u svom punom potencijalu i lepoti dok reči pesme, koje je napisao Mohanđi, postaju stvarne u našem unutrašnjem svetu. Pridružite se Devi Mohan u vizuelizaciji/kreiranju novog sveta u uzvišenoj vibraciji Zlatnog doba.

 

Za koga je proces Putem svetlosti?

 

→ Putem svetlosti mogu slobodno da rade ljudi svih starosnih kategorija i zdravstvenog stanja, ne zahtevaju se nikakve posebne pripreme.

→ Ovaj proces se radi u udobnom sedećem položaju, prave kičme.

→ Poslednji obrok treba da bude dva do tri sata pre procesa Putem svetlosti kako bi se pripremne tehnike mogle izvesti na optimalan način.

→ Bez obzira kom duhovnom putu, tradiciji ili religiji pripadali, Putem svetlosti je prikladan za sve.

Uzvišena frekvencija zlatne svetlosti, boje aure uzašlih majstora, svetaca i Avatara iz svih tradicija, koju od drevnih vremena nalazimo u prikazima oreola oko njihovih glava, je nešto što svi prepoznajemo na dubljem nivou svog bića, svesni da možemo postati instrumenti takve energije putem bezuslovne ljubavi.

 

 

Testimonijali

 

Olivera M: “Zaista moćno. Čak su i same pripremne vežbe bile moćne. Osećala sam vatru u pinealnoj žlezdi a jake vibracije u tom predelu su bile primetne od samog početka. Ceo proces je bio zaista dirljiv i moćan. Primila sam dublje uvide i spoznaje, odgovore na pitanja koja sam imala već duže vreme. Osećala se ogromna milost, naročito kad smo se povezivali sa Velikim Centralnim Suncem i potom sa srcem Majke Zemlje. Blagoslovi koje smo primili su zaista nemerljivi. Svaka ćelija mog tela je vibrirala.”

 

Mirela P: “Na početku je isplivala ogromna tuga i suze, jedna za drugom. Onda se u jednom momentu desilo ogromno olakšanje, te duboko prepoznavanje mog duhovnog puta i suze zahvalnosti – nemam reči.. Osećam da je ovo bio najmoćniji i najintenzivniji proces koji sam ikada doživela. Kada sam na kraju čula reč “Ahimsa” koju izgovara Mohandji, to me je to totalno oduvalo. Prelepo, prelepo, više nego prelepo.”

 

Ilinka R: “Draga Devi, hvala ti na ovoj dragocenoj prilici. Ovaj proces me odveo do duhovnih visina za koje nisam ni znala da su mi dokučive. Moram reći da nikada nisam očekivala da bi proces mogao biti ovako moćan. Nakon procesa osećala sam se bar 10kg lakšom. Ovo je definitivno nešto duboko i posebno i rado ću se iznova vraćati ovom procesu.”

Spomenka D: “Sve što ću reći jeste da sam doživela svoj dom, vibraciju Sirijusa. Bože, nemam reči. Draga Devi, hvala ti puno, od srca.”

 

Alida K: “Neponovljivo iskustvo. I ja sam osjećala toplotu u predjelu pinealne žljezde. Ono što je ostavilo nadublji utisak na mene je bila ta duboka konekcija sa ljubavlju Majke. I nakon procesa su navirale suze. Videla sam i doživela jednu novu, potuno novu stvarnost.”

 

Slobodan M: “Devi, ti si zvijezda, galaksija. Ljudi, ovo je bilo preljepo. Ovo je krija za mase! Šta si ovdje dala će transformisati mnoge živote.”

 

Pridružite se Online

Samo pratite ova 3 jednostavna koraka kako biste dobili online pristup procesu Putem svetlosti sa Devi Mohan
step-payment-11

Izvršite uplatu

Bezbednost postupka plaćanja putem PayPal-a je osigurana
step-email2

Primićete email sa privatnom video poveznicom

Klikom na ovu poveznicu pristupićete izabranom sadržaju
step3-enjoy-13

Uživajte u procesu Putem svetlosti

Video poveznica će biti aktivna samo ograničeno vreme (koje ste izabrali)

Izaberite željeni paket

I am message box. Click edit button to change this text.